iklan

March 2, 2016

Ahmad's Wedding @ TUDM Subang

Last Saturday bersamaan dengan 20 Mac 2016, maka berlangsunglah majlis resepsi belah Ahmad
Ahmad is Haleem's cousin...anak Pak Long.
Oleh kerna Pak Long is a retired Air Force,
adalah menjadi kewajipan beliau untuk menjalankan majlis kawin anak-anak dia kat camp/base.
Dulu Khairil, abang si Ahmad pun buat kat camp juga, tapi kat TUDM Sungai Besi.
Pak Long retired as Brigedier Jeneral in the air force.
Rank ni dalam kerajaan biasa adalah pada gred 54 untuk yang tak tau.
So maybe Pak Long boleh dapat special discount.
Anak-anak Pak Long semua dah selamat menikah.
So maybe pasni Pak Long nak buat resepsi untuk cucu-cucu dia pulak.

Baba, Hana & Mummy a.k.a Yang


Takdak gambar dengan pengantin.
Sebab bila anak tengah membesar dengan buas,
maka bila pegi majlis ramai-ramai orang macam ni
mata tak boleh lepas dari anak...takut jadi apa-apa.
So, mata kejap pandang anak kejap kat pinggan.
Sambil-sambil tu tangan suap nasi kat mulut sendiri sekali dengan mulut anak.


Hana mmg pandai pose...yang pasti bukan ikut mak becoz the mak is so dull


Tahniah untuk Ahmad and wife.
Semoga berkekalan hingga akhir hayat.
Sila menambah cucu untuk Pak Long and mak Long.
Bapak mertua si Ahmad ni pun Air Force juga.
Kira bergabung meletop.

1 comment:

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)