iklan

March 18, 2009

Akhirnya...aku dah penuhi syarat kehidupan

Yes!!!....akhirnya aku dah sama level dengan orang-orang yang pernah jatuh tersembam di khalayak ramai....diulangi....di KHALAYAK RAMAI. Malu?oooo.....terperi.....tak penah aku rasa malu tahap ni. Sakit? oooo.....memang la sakit lutut aku, tapi still tak sama tahap malu tu hehehee....

So, aku memang malu...tapi aku selalu percaya setiap manusia normal akan jatuh tersembam tak kira la kat mana-mana pun. So kira aku dah patuh pada syarat yang ni la.....peluang untuk jatuh tersembam di khalayak ramai mungkin dah takde lagi untuk aku di masa hadapan sebab aku dah cukup syarat..ngehh..ngehh..ngehhh....

Berhati-hati pada yang tak cukup syarat lagi...ni peringatan...kehh...kehh...kehhh...Nak wat bodo jer kalo dah jatuh tersembam?? oooo.....terpulang pada tahap ketebalan tembok muka masing-masing. AKU PUNYA NIPIS TADI....

p/s ; pasni aku kene carik petrol station baru....at least untuk 2-3 minggu ni dulu. Mana ada shell terdekat lagi selain Presint 8?

2 comments:

Eija said...

ko jatuh kat mana? aku pun penah jatuh kat JPJ wangsa maju, sib baik takder yang nampak, jatuh longkang yang dalam cam longkang utm tu lagi, sib baik jatuh sebelah kaki, kalau tak susah nak naik tu.. haha..

syntheare said...

jatuh kat shell presint 8 t.ari tadi....ko pun dah jatuh? elok la tu.....selamat la pasni heheheee....