iklan

October 2, 2009

*#^^##c^^%-**

Tetiba rasa emosional. Why? baca paper pagi ni....pasal kes Saiful-Anwar. Kes asyik tangguh. Aku bukan penyokong mana2 pihak. Tapi tetiba aku kesian kt mangsa n family yg tpaksa 'menunggu' lama mahkamah nk bicarakan kes ni. Kamon la....give that guy his right okey....yes, Anwar is super-duper VVIP...BUT.....plz stop all this nonsense ok.
-
Lagi satu ni yg wat aku bengang gler, last few days aku ada tbaca kt the star psl ada public ni cdgkan waktu keje gomen kembali semula mcm dulu2 keje ari sabtu. Arrhhh.....bengangnya aku!!!!! Yerrr nape msti aku bengang kan? sbbnya dia bg alasan susah nak deal dgn gomen during weekdays so ada masa weekend jer. Helooooooo.....apa ko ingat org gomen ni xde family ker? xde benda lain nk wat weekend? Yes....kami memang dh pegang pd azimat Saya Yang Menurut Perintah......but it doesn' mean that we're puppets that u can control.
-
Kerajaan dh maju ok. Hampir semua benda bleh wat scr-e. Kalo xleh pun, prosedur2 yg lama tu dh boleh selesai within a few hours. Aku geram!!! Aku geram!!!

2 comments:

Eija said...

ko yang baca pun geram kan dengan kes2 tertangguh ni. aku ni yang melaluinya lagi aa geram. kes casmaria ni ko ingat dah baper kali tangguh. 5 kali dah aku pi mahkamah duk asyik tangguh je. dah nak masuk 3 tahun ni. huh!

syntheare said...

xpe lg....ni isu negara ni.....bleh lg nk tangguh2, mcm drama tv plak aku rasa hehe. tp skali lg aku nk nyatakan kt cni....aku x sokong mn2 pihak...aku cuma bckp sbg raykat Malaysia yg xde taraf apa2...ngeh..negh...ngeh....

p/s ermmm tetiba aku rasa dh mengarut secara meley-lebey plak...kih...kih...kih....leh kene hentam aku ni ngan side yg lg satu huhu...