iklan

May 22, 2010

Lagenda Budak Setan

Sy bukan la pembaca novel Ahadiat Akashah - LAGENDA BUDAK SETAN tu. Sbb waktu tu sy kecik lagi. Blum tau apa itueww chentaaa. TAPI......bkn la bermaksud sy xtau lahangsung pasai cerita ni.

Okeyyy...aku ada 2 owg sister. Zaman2 tu kakak2 aku tu tgh muda-remaja. So....zaman tu mana ada tenet...astro bagai. Yg faling fofular ketika tu magazine REMAJA. Kakak aku wajib beli mag ni.....aku paling suka baca part besday tu hehe. Dlm mag ni...ada 1 page yg promot novel2ni...mcm skrg pun ada lagi aku rasa. Evry edition aku nengok

Kira novel LAGENDA BUDAK SETAN ni faling the goreng pisang panas la. Evyrbodi on earth talks about it..ngeh...xda la seluruh dunia....tp kira tahap kalo kt Malaysia ni diala menjadi kegeylaaan budak2 remaja time tu.

Ok skrg promosi pun tgh hangat kt tv. Its here n there.....walaupun aku xpenah baca novel ni...tp aku excited nk pegi tgk. Lagi2 ada itu Lisa-Farid.....both look so ngam on screen...hehe.

*gambar taken from www.googles.com

3 comments:

Eija said...

novel peberet aku ni. sampai mau carik laki cam kasyah tu.. oh kasyah..! ;p

syntheare said...

waaa.....lupa lak ko feminat ahadiat akashah kih..kih. Aku dgr watak Kashah tu mati nanti? betol ker?

Eija said...

kalau dalam novel yang mati ayu. tak tau aa yang dalam filem ni cam ner plak diorg buat. tapi kata tiru novel tak kan dia matikan kot watak kasyah tu