iklan

September 14, 2009

3.3.3

okey...tengok kalender ari ni, aiyakk...lagi 3 bulan 3 minggu 3 hari aku nak kawin (org arab ckp insyallah). Pastu soklan yg ari2 bermain di dalam kepala aku skrg ni adalah ---->adakah aku ready fizikal + mental? Bleh aku jadik wife org ni? boleh jer hahaha...pas nikah konpem jadik minik org, tapi yg penting boleh ker aku jadik wife yg baik? Tapi aku yakin boleh sebab aku kan baik hati, peramah, lemah lembut.....kikikikkk.
-
ooowwhh....semalam sudah dapat cincin. Tapi gambar ada kat kamera c haleem. Nanti la aku suh mms kt aku. Komen awal dari hapiz (bro-in-law-gonna-be), simple sangat. Okey...like wat-ever hehe. Pernah dengar x peribahasa the simple the marrier? Ni aku baru buat tadi ;)
-
ermm....malas arr nk citer pasal kawin. Leh jadik stress :)

3 comments:

Eija said...

bukan org arab la cakap insyallah tu.. org islam.. org arab kalau bukan islam tak reti gak dia nak cakap insyallah

syntheare said...

huishh...pagi2 lagi dah kene lecture...stess!!! stress!!! hehe

Eija said...

hahaha.. jaga baik2 kang rambut gugur! tak cantik kawen nanti..