iklan

May 12, 2009

Cerita seorang Lelaki Bernama Jalil bin Kacak

Semalam aku bermimpi didatangi oleh seekor ikan kaloi yang berwarna keemasan. Sangat cantik tapi busuk hanyir hahaaa. Ikan Kaloi tu bagi tau tentang perihal seorang lelaki bernama Jalil bin Kacak. Apa yang ikan tu bagi tau aku hari ni 12 Mei 2009 genap umur Jalil Kacak menjadi 27 tahun.

Siapa Jalil bin Kacak ni? ooo....bagi sape2 yang xkenal Jalil...dia ni spesies ikan emas yang dibela dan ditatang bagai minyak yang penuh oleh bos dia sekarang. Berasal dari negeri yang sedang bergolak sekarang iaitu Perak....Jalil mendapat pendidikan di USM Penang dalam bidang Town Planning (aku rasa la..hehe...tapi aku rasa betol). Memulakan kerjayanya di JKPTG di dalam keje2 research dalam Team GACOS sekarang Jalil meneruskan kerjayanya di dalam bidang pengurusan Pasir Silika.


~~Jalil sangat kacak pada waktu ini lalalaaa ~~

Hobi beliau adalah chatting, surfing, blogging, gardening, photograhing, makaning, etc.


~~ ini adalah gambar sekitar umah Jalil. Sangat tinggi dan sangat gelap (bukan salah kamera). Pokok2 bunga kat luar adalah hasil air tangan Jalil ~~


~~ Jalil Kacak posing kat air terjun Sg. Gabai dengan suar munga2 dia hahahaa~~


Ok la...seriusly...Jalil adalah seorang member yang sangat best. Best dari banyak segi la...kepala dia mereng cam aku jugak. We speak the same alien language. To Jalil, -%**%+#@@! (ni bahasa alien tapi translation dia macam ni - aku nak ucapkan selamat ulang tahun yang ke -27. Semoga ko lebih murah rezeki lagi pasni k. )


~~ cover perut khas untuk Jalil, Bob ngan aku ~~

Heppi Birthday To UU....

Happy Birthday to Youu...

Hapy Bithday Dear Jalil...

Happi Besdayssss...Tooo..Youu.....

(also sang by timoat)


HADIAH AKU UNTUK JALIL KACAK
~~TIKET KE KONSERT AKHIR AF7 YAYY!!!!!~~

2 comments:

Eija said...

wei kasi tiket tu free ke? tak aci.. birthday aku ko tak kasi adiah lagi kan.. aku nak adiah tiket af gak.. huhu..

syntheare said...

ko kan dah bayar aku soploh hengget semalam hehe...kiranya halimaton saadiah la yg utang aku lagik 10 hahahaha...