iklan

April 9, 2009

Ofis Baru

PENAT & LETIH......sangat bz dengan kerja dan yang paling penat aktiviti sosial hehehee...last thursday and friday kan cuti, tu yang banyak kuar berjalan sana-sini..huhuhuu...Stratans dah pindah ke opis baru start hari isnin lepas....penatnya nak susun barang. Anyway, before i forgot....would like to thanked all my keliks who had help me transfering all my kotak2 barang tu sebab aku cuti takde kat opis nak angkat naik opis baru.

Aku sebenarnya suka dengan opis baru aku ni. Environment sangat baik...sebabnya? hehe....sebab ada tingkap!!!! hahahaaaa....lagi satu sebab tempat ni lebih warm....sangat sesuai la untuk pesakit resdung yang tegar seperti aku. Tapi opis lama lebih friendly sebab semua berkumpul satu bilik....yang ni dah pecah2 bilik....susah nak berurusan....


Sangat cantik mata memandang....harap2 dengan pandangan yang macam ni akan mengimprovekan mutu keje aku dan seterusnya up kan lagi LNPT aku (huhuuu...hope so...)


lagi gambar tingkap....huhu...tingkap pujaan...huh gilak betol aku.


Meja aku nampak lebih tenang sebab tak banyak barang heheheee....

3 comments:

----- Jennifer ----- said...

your blog is very good

syntheare said...

ni virus mana plak ni

jalilsalleh said...

haha hang keji tulla cyn sian orang tu