iklan

April 1, 2009

Ucapan Tahniah!!!!

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan jutaan TaHNiaHH kepada Jalil kacak and also Nora sebab dapat keje kat NRE (walaupun aku dapat info ni dari mulut orang lain dan bukan dari tuan empunya badan sendirik)....walaupun kita tak sama jabatan tapi kita sama kementerian so kita secara automatiknya jadik ministry-mate huhu....tu pun kalo kabinet tak bubar pasni.

So, kepada jalil and Nora....jom gi breakfast sama2 dan pasni kita jadik true gomen servant yang berjaya di mata dunia heheheee....

1 comment:

Eija said...

wah dah pandai buat tulisan kaler2 ni.. nak belajo.. huhu..