iklan

June 16, 2009

My City

Sape nak jadik jiran aku? aku bagi tanah untuk korang duduk nak....F.O.C? Environment tip-top. Dikelilingi hutan dara, hehehe of coz la sebab bandar baru nak membangun.....meh try melawat bandar yang menjanjikan kehidupan yang lebih nyaman dan 0% crime-rate. Just klik http://angkeelamai.myminicity.com

p/s : ermmm.....seronoknya hari ni.....:D

2 comments:

Eija said...

angkeelamai tu bukan mak ko ke?

syntheare said...

hehe....angkeelamai tu bapak mak aku la....konon2 aku nak bg tribute la kat datuk aku tu walaupun aku xpernah kenal.