iklan

June 19, 2009

Orang Yang Baik Hati - updated

Semalam hari yang best sebab ada orang-orang yang berhati murni dan suci belanja kawan2. Siapakah orang yang baik hati itu? Pertama, Timoat sebab Timoat belanja makan Domino's pizza. Wahhh...bestnya....lagi2 sebab aku tengah lapar macam burung gagak kat Arizona. Pagi ni pun breakfast pizza. Uhh..best..best.


Aku tak tau nape gambar ni jadik vertical macam ni. Aku dah adjust2 tapi still cacat jugak. Tapi xkesah la...yang penting aku nak memberikan penghargaan kepada orang baik hati yang kedua iaitu Kama sebab sudi bagi aku voucher GSC dengan KFC. Macam tau2 jer aku suka benda2 ni ahaks. Pasti akan aku gunakan sebaik mungkin Kama...dun wori sebab membazir itu amalan Syaitan Laknatullah.

Dua tiga kucing berlari
Manakan sama si kucing belang
Dua tiga boleh ku cari
Manakan sama Kama dan Timoat dua orang
Huhu...lupak plak lagi sorang yang baik hati belanja aku semalam...hehe...semalam kak ija belanja aku makan durian..uuhh...sodap....TQ kak ija....len kali belanja lagik uhhhh...keh..keh..keh..(gambar takde sebab fokus makan durian)

1 comment:

Eija said...

baru nak komen kecik ati tadi.. tak jadik aa sebab dah kasi penghargaan. huhu..