iklan

July 17, 2009

Berangan di petang nan indah

Saya SANGAT2 malas nak melayan blog. Bukan sebab takde cerita mengarut nak share tapi sebab saya ada hal lain yang lebih penting cheewahhhh...hehe. Yeee....sekarang ni saya sangat serius bekerja....jangan gelak....tapi tu la yang sebenarnya. Nama je keje gomen....apa ko ingat semua orang gomen keje goyang2 kaki je ker? Mari la try masuk then u'll know. Lagi mau kutuk2 kerajaan huhhh...!!!! tak reti nak bersyukur langsung.

Kalo ada benda nak update pun pasal aku sakit jer sepanjang-panjang 2 minggu ni. Maybe sebab fenomena El-Nino....jerebu sana-sinun......climate pun jap panas melampau...jap sejuk melampau. Mana x sakit. Lagi2 aku ni jenis yang masih belajar macam mana nak handle stress tanpa rasa stress. Ada paham? heheheee....

Ni gambar jerebu yang teruk amik otw ke opis. Mana x sakit......sedut asap berketul2 macam ni.


Ermmm........takpe. Tu semua dugaan. Aku kena kuat. Kena keje bersungguh2 (nape aku sound sanagt poyo?) tapi xkesah la poyo ke apa ker....yang penting keje untuk mencari sesuap (atau maybe bersuap-suap) nasi hehe. Tapi kalo aku banyak duit berkepul2 kat bank x abeh pakai....rasa macam nak duk goyang2 kaki jer kat umah...hehe....tapi best ker? xboring ker duk umah jer? Ermmm....xjadik la....at least aku nak bisnes. Leh kuar jumpa orang sana-sini wat networking hehe. Huhuuu....bestnya berangan.

3 comments:

Eija said...

indah ke petang yang penuh dgn jerebu? ;p

Eija said...
This comment has been removed by the author.
Eija said...
This comment has been removed by the author.