iklan

July 14, 2009

Mau jumpa doktor dan Mau pegi camping

Tadi dah call Hospital Putrajaya tanya pasal nak cheak H1N1. Macam2 dia tanya....ada demam tak? takde. Ada gi luar negara baru2 ni? takde. Ada berhubung dengan orang yang positif H1N1? takde. (dalam hati aku macam nak cakap....camner la nak tau orang tu H1N1 ke tak? ada pakai tag ker? kalo orang tu positif pun lum tentu dia tau dia positif H1N1. Kalau ye pun dia positif H1N1 mesti dah kene kuarantin kan?)
Bila aku cakap takde...takde dan takde....terus dia suh aku gi klinik kesihatan Putrajaya cheak as pesakit luar. Telepon klinik kesihatan Putrajaya tanya bisnes hour utk pesakit luar...misi tu cakap (misi kot hehehe) wad pesakit luar khas untuk demam sahaja start kul 5pm-8.30pm. So...ari ni nak tak nak aku kene gak gi cheak sebagai langkah berjaga2 walaupun aku yakin betolll aku bukanlah mangsa H1N1 (hope so...uhh...takutnyaaa...). Uhhhh......mana leh main2 benda ni.
p/s : Aku rindukan saat2 keje relak2 dulu hehe...ermm....rasa nak pergi camping la....sangat rindu time2 DPA dulu. Sape2 plz make an arrangement ok. Mai la kita sama2 gi camping woiii.....

6 comments:

Eija said...

aku tgk gambar kama pi gabai kat facebook tu terus tingat masa kita pi ramai2 dulu.. jom pi lagi nak? hahaha..

syntheare said...

Wat?? Gabai!!!??? TAKKK MAUUUUU....huhu...pegi tempat lain la plak. Penat la nak naik atas tu....xberbaloi hehe. Gi Sg Congkak la plak...situ ada camp site.

kama said...

jgn pegi gabai woi.. patah kaki aku naik atas nuuu

Eija said...

aku suka.. best apa.. ko ni gerak2 aa sket kaki tu.. ni duk diam je.. gemuk komplen.. haha..

syntheare said...

area gabai tu xbaper nak besor la...sempit. Kalo nak advanturistik sket baik kter gi Ulu Yam. Baru la terangkat heheheee.....bleh jadik seekers.

Eija said...

jom.. bila nak pi? hehe..