iklan

July 13, 2009

Tak sihat

Virus H1N1 semakin menular di Malaysia x kira import ke atau jangkitan tempatan. Rasa sangat takut sebab dah hampir 2 minggu kesihatan rasa x stable sejak balik dari outstation di Shah Alam. Start dengan demam selsema, sekarang walaupun x demam lagi tapi batuk still xbaik2 lagi......nak pegi cheak tapi malas sungguh.
Petang nanti nak pegi cheak kat hospital Putrajaya la. Tu pun kalo ada mood rajin...ermm...

3 comments:

Eija said...

baik ko gi check.. kalau tak jangan balik umah.. kang jangkit kat aku.. huhu..

syntheare said...

tak nak!!! hahahaa......

Eija said...

degil..!! huhu..