iklan

July 7, 2009

Sahabat2ku....jika tiada aral melintang....maka akan terjadilah majlis pada awal tahun depan. So, mohon agar pada tarikh 08.01.2010 dan 10.01.2010 sahabat2ku semua dapat meng'free'kan diri ok. Sebagai ingatan kepada sahabat2 dan diri sendiri....reminder telah diletakkan di sebelah ni. Doakan semoga semuanya akan berjalan lancar....
p/s : tarikh walaubagaimanapun tertakluk pada perubahan. Tapi yang penting semua dah boleh start plan dan simpan duit nak bagi hadiah kat aku nanti hehehehe....apa yang penting? KERJASAMA....;P

8 comments:

kama said...

moga semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang

syntheare said...

TQ Kama :)

jalilsalleh said...

WAAAHHH...SUDAH ADA TARIKH???
SENYAP2 SAJA YA

syntheare said...

apa la ko ni Jel....kalo aku senyap mana ada aku war2kan kat blog ni aparaa...hehe,tapi tu semua masih peringkat perancangan jer lagi. Kita merancang tapi Tuhan yg menentukan....harap2 semuanya ok...ooo...nervesnya aku...

Eija said...

komen aku no komen..:p

nonvespa said...

kongrats lah cyn ... ko nk hadiah apa ^_^

jalilsalleh said...

yerla ko senyap sebab blog ko ni tak maju sangat lagi sampai boleh keluar voice announcement hahaha... tahniah2 jangan lupa ajak aku nanti ye, aku nak jadi pengapit

kama said...

hei jalil, ko nak kepit sape? alem ke cyn? cyn, aku rasa ko kene buat audition ni.. meh aku jadi juri.. dgn pengalaman 3 kali jadi pengapit (org kate takleh jd pengapit lebih 3 kali, nnti kawen lmbat. sbb tu 3 kali jer aku jd pengapit org.. hehehe), aku rasa aku boleh jlnkan tugasan itew..hahaha
p/s: ko nak hadiah pe? meh aku tolong listkan..